3 Temmuz 2022 Pazar

İstanbul’da Ucuz Kahvaltı Nerede Yapılır?

 

İstanbul’da Ucuz Kahvaltı Nerede Yapılır?

İstanbul’da ucuz kahvaltı nerede yapılır? Uygun fiyata çok özel bir kahvaltı keyfi yaşamak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

İstanbul’da ucuz kahvaltı nerede yapılır? Hafta sonunun en güzel taraflarından bir tanesi uzun kahvaltı keyifleridie. Kahvaltıların tadını uygun fiyatlarla çıkarmak isterseniz tam size göre bir liste hazırladık. İstanbul’da ucuz kahvaltı nerede yapılır? Listesiyle uygun fiyata benzersiz bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

İstanbul'da Ucuz Kahvaltı Nerede Yapılır?

Savoy Pastanesi

Beyoğlu’nun eskimeyen adreslerinden biri olan Savoy Cihangir’in uygun fiyatlı kahvaltılarının keyfini çıkarabilirsiniz. Kahvaltınızı güzelleştirecek lezzetler sizleri bekliyor. İstanbul uygun fiyatlı kahvaltı için bu mekanı tercih edebilirsiniz.

Van Kahvaltı Evi

Cihangir’de bulunan mekan Van kahvaltısını misafirlerine sunuyor. Menüsünde yöresel lezzetleri sunan Van Kahvaltı Evi popüler duraklardan bir tanesidir.

Rose Marine Cihangir

Cihangir’in ikon adreslerinden biri olan Rose Marine’in kahvaltı tabağı son derece doyurucudur. Serpme kahvaltının keyfini çıkarmak isterseniz mekanı tercih edebilirsiniz. Doyurucu kahvaltılık seçeneği için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Dilek Cafe Restaurant

İstiklal Caddesi’nde bulunan mekan uygun fiyatlı kahvaltı menüsüyle öne çıkıyor.

Lades Menemen

İstanbul’un en lezzetli menemeni Lades’de pişiyor. Farklı menemen seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Kahvaltı için farklı ve lezzetli seçenekler sunan Lades’i sizde tercih edebilirsiniz.

Flamingoköy

İstanbul’da ucuz kahvaltı nerede yapılır? Çatalca’da bulunan Flamingoköy hafta sonları dinlenmek ve keyifli kahvaltı keyfi yaşamak isteyenlere cevap veriyor.

Brekkie Moda

Şehirde taptaze kruvasan yiyerek kahvaltı keyfi yaşayabilirsiniz. Zengin menüsüyle öne çıkan mekân farklı bir kahvaltı arayanların uğrak noktalarından biridir.

Cafe Cadde

Bağdat Caddesi’nde unutulmaz bir kahvaltı keyfi yaşamak isteyenler Cafe Cadde’de harika bir serpme menüden yararlanabiliyor. Zengin bir kahvaltısı olan mekanda şimdiden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tarihi Odabaşı Çiğ Börekçisi

Türkiye’nin en sevilen lezzetlerinden biri olan çiğ börek iştah açmaya devam ediyor. Fatih’te bulunan tarihi mekan uygun fiyatlı kahvaltı keyfini sunuyor.

Küff Yeldeğirmeni

Yeldeğirmeni’nin en popüler mekanlarından biri olmayı başaran Küff, pazar kahvaltıları için sıkça tercih ediliyor. Doyurucu ve leziz serpme kahvaltısı için şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Neli Pide

Farklı gurme lezzeti arayanlar Ordu’nun yöresel kahvaltısının keyfini uygun fiyatlara çıkarabiliyor.

Kruvasan İstanbul

Nişantaşı’nda yer alan Kruvasan İstanbul’da özgü serpme kahvaltı çeşitleri sizleri bekliyor. Birbirinden lezzetli kruvasan çeşitleri damaklara çok özel bir şekilde hitap ediyor.

Bilice Börek

Sarıyer’in en sevilen börekçileri arasında bulunan Tarihi Bilice Börekçisi uzun yıllarıdır misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Uygun fiyata kahvaltı yapmak isteyenler bu mekanı tercih edebilir. Bilice’nin en ünlü lezzetlerini hemen deneyimleyebilirsiniz.

OPS

Karaköy’ün en eski mekanlarından biri olan OPS dekorasyonuyla da öne çıkıyor. Hafta sonları uygun fiyatlı ve lezzetli bir kahvaltı keyfi yaşamak isterseniz bu mekanı tercih edebilirsiniz. Mekan doyurucu kahvaltısıyla beklentileri karşılıyor.

Tarihi Kireçburnu Fırını

İstanbul’un fırınları arasında bulunan Tarihi Kireçburnu Fırını’nın böreklerinin lezzetine sizde bayılacaksınız. Kahvaltınıza neşe katmak isterseniz hemen mekanı tercih edebilirsiniz. Burada klasik kahvaltı tabakları oldukça seviliyor. Kahvaltı için burayı tercih edecek olursanız lezzetli böreklerin tadını asla unutamayacaksınız.

Kulindağ Dağ Evi

İstanbul gürültüsünden tamamen uzak yeşillikler arasında bekleyen kahvaltı keyfini yaşamak ister misiniz? Şehrin gürültüsünden tamamen uzakta, ormanın, huzurun tam içinde kahvaltı keyfini sürdürebilirsiniz. Yeşiliyle ve atmosferiyle mest eden bu mekanı asla unutamayacaksınız. Hafta içi ve hafta sonu uygun fiyatlı serpme kahvaltının tadını sizde çıkarabilirsiniz. İstanbul’da ucuz kahvaltı nerede yapılır? Sorusunu en uygun mekanları listeleyerek sizler için hazırladık. Bu mekanları ziyaret ederek sevdiklerinizle unutulmaz bir kahvaltı keyfi yaşayabilirsiniz.

Kaynak : https://yazarlife.com/istanbulda-ucuz-kahvalti-nerede-yapilir/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder